Magento webshop

Bent u van plan een webshop op te zetten van groot formaat? Voor onze grotere klanten werken wij binnen het Magento webshop beheersysteem. Magento leent zich uitstekend voor webshops welke veel producten bevatten. Vindt u statistieken en uitgebreide overzichten interessant? Dan biedt Magento tevens genoeg indrukwekkende mogelijkheden voor uw webshop.

Betaalmogelijkheden en verzendopties

magento webshop

Magento is een van de meest complete Webshop beheersystemen op de markt. Het Magento webshop CMS kenmerkt zich door het grote aantal basisopties dat het systeem bevat. Vanuit de dood zijn uitgebreide statistieken en betaalmogelijkheden al aanwezig. Zo kunnen uw klanten betalen met o.a. iDeal, PayPal en Creditcard. Verder biedt Magento vele koppelingsmogelijkheden aan verschillende pakketdiensten. Zo kunt u uw verzendingen laten lopen via bijvoorbeeld Post NL of DPD.

Talloze uitbreidingsmogelijkheden

Magento is een CMS met talloze uitbreidingsmogelijkheden. Voor elke technische uitdaging is er een module welke aan uw wensen kan voldoen. Zo kunnen wij u in alle technische wensen voorzien. Mocht u in de toekomst uw webshop willen uitbreiden dan is het multi Magento webshop systeem een ideale oplossingen. Met deze optie kunt u eenvoudig al uw webshops vanuit 1 beheersysteem beheren en bijhouden.

Koppelingen Magento webshop

magento koppeling

Het Magento webshop CMS biedt vele koppelingsmogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om producten uit uw vorige webshop in één keer over te zetten naar uw nieuwe webshop. Ook kunt u bijvoorbeeld een koppeling maken met uw inkoper, om zo automatisch uw webshop up to date te houden met de laatste producten en prijsinformatie. Wenst u een specifieke koppeling voor uw Magento webshop? laat het ons weten, wij nemen direct contact met u op.

De juiste keuze maken

Wilt u een Magento webshop opzetten maar verkoopt u maar enkele producten? Dan kan het handig zijn om uw webshop binnen een ander platform onder te brengen. Naast Magento webshops realiseren wij ook WordPress webshops, het WordPress CMS is zeer flexibel en is een ideale keuze voor de kleinere webshop houder. Wilt u hulp bij het maken van de juiste keuze? Neem contact met ons op en wij zullen u vertellen wat u het beste kunt doen.

Vraag offerte aan Afspraak maken