Opdracht

Wat is het probleem?

SystemScan AIX is een nieuw initiatief en had toen wij benaderd werden nog geen volledige website. De klant had een aantal wensen m.b.t. het design, dit moest vertrouwen uitstralen en tevens een technische uitstraling hebben.

De website van SystemScan moest gericht zijn op het activeren van de website bezoeker. De nieuwe website heeft als doel om meer bezoekers te trekken en tevens meer leads te genereren. De klant wilde alles graag zelf bij gaan houden op een eenvoudige manier.

Aanpak

Hoe hebben we het aangepakt?

Omdat er nog weinig huisstijl elementen uitgewerkt waren, hebben we de website als onderdeel van de nieuwe huisstijl ontwikkeld. De blauwtinten en de hond werden de kenmerken van de nieuwe SystemScan website. Voordat wij een ontwerpvoorstel hebben gedaan is er eerst uitgebreid aan tafel gesproken over de merkidentiteit van het nieuwe initiatief.

We hebben de website op een dusdanige manier ontwikkeld dat de klant de website zelf gemakkelijk bij kan houden. Hiernaast is de klant een SEO traject ingegaan waardoor de website beter gevonden wordt.

Resultaat

Wat hebben we bereikt?

Wij hebben binnen het aangegeven budget van de klant een website opgeleverd welke voldeed aan alle verwachtingen. De website is zeer compleet en is zelf eenvoudig bij te houden. Het is gelukt om de dienst te positioneren zoals in het vooronderzoek naar voren is gekomen.

Tevens hebben we door middel van een SEO optimalisatie een hoger bezoekers aantal weten te bereiken. Door goed advies m.b.t. het actueel houden van de website, blijft de klant zorgen dat de website een betere positie vergaart.

Meer projecten