Opdracht

Wat is het probleem?

De website van JRM glashandel was sterk verouderd. De eigenaar van de glashandel wilde een website met een moderne look welke tevens op mobiele platformen zou werken. Kortom, hij wilde dat de website mee ging met zijn tijd.

Het was belangrijk om de bezoekers een helder inzicht te geven in zijn werkproces. Daarnaast vond de klant het belangrijk dat de bezoeker makkelijk contact kan leggen met het bedrijf, zodat deze mogelijkheid niet over het hoofd gezien zou worden.

Aanpak

Hoe hebben we het aangepakt?

Er is goed onderzoek gedaan naar concurrenten en goed over het design nagedacht. Wij hebben JRM flink betrokken in het proces. Dit gaf ons de mogelijkheid om samen over zijn toekomst praten en wat hij wilde bereiken met de website.

Wij hebben de website gemaakt in het Skeleton Boilerplate en hebben daarmee de website responsive gemaakt, wat wil zeggen dat het geoptimaliseerd is voor de mobiel – zoals iPhones of Android toestellen – en tablets. Verklein of vergroot de website maar eens!

Resultaat

Wat hebben we bereikt?

De website van JRM glashandel heeft een moderne uitstraling gekregen, de website heeft nu een bijtijds jasje aangemeten gekregen. De gebruikers kunnen daarnaast nu de website gemakkelijk bekijken op mobiele apparaten als smartphones en tablets.

Wij hebben een speciaal formulier gemaakt waar bezoekers hun naam en telefoonnummer achter kunnen laten, zodat JRM Glashandel hun later zelf terug belt. Deze oplossing heeft de drempel om contact op te nemen aanzienlijk verlaagd.

Meer projecten