Wie wij zijn & wat wij doen

Monsu is een fullservice internetbureau werkend vanuit Rotterdam & omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige en visueel aantrekkelijke online én offline communicatie voor onze opdrachtgevers.

Zo ontwerpen en ontwikkelen wij maatwerk websites en webshops, maar werken bijvoorbeeld ook aan een betere vindbaarheid voor uw huidige website. Monsu kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak.

Wij denken graag met u mee, van de strategie tot aan de ontwikkeling van uw project. Het volledig ontzorgen van onze klanten is geen bijzaak, maar een doel!

Wij onderscheiden ons door ervoor te zorgen dat een uitstekende service en nazorg van uw project bij ons een vanzelfsprekendheid is.

Het is Monsu gelukt om binnen het door ons aangegeven budget een gebruiksvriendelijke maatwerk website op te leveren. De website is zeer compleet en we kunnen de elementen die wij zelf in willen richten naar wens aanpassen.

Geniet van het leven

Stan Melching

Stan Melching is de Interaction-, User Experience en Webdesigner. Hij is afgestudeerd in Emotional Design aan de Hogeschool Rotterdam en heeft er zijn levenswerk van gemaakt om het internet stukje bij beetje aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker te maken!

stan@monsu.nl Facebook LinkedIn

Don Munter

Don Munter is het brein achter Usability en Webdevelopment. Hij is afgestudeerd als Usability Engineer aan de Hogeschool Rotterdam en heeft een enorme passie voor Webdevelopment. Ook hij is vastbesloten het internet gebruiksvriendelijker te maken. Voor design of development gerelateerde onderwerpen kunt u bij Don terecht.

don@monsu.nl Facebook LinkedIn